![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-verno- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam menu zorganizowane wg ponizszego schematu:
<TD HEIGHT='30' WIDTH='150' ALIGN='CENTER'> <!-- 1 --> <?php echo '<A HREF="index.php?m=1"> O FIRMIE </A>';?> </TD> <TD HEIGHT='30' WIDTH='150' ALIGN='CENTER'> <!-- 2 --> <?php echo '<A HREF="index.php?m=2"> KONTAKT </A>';?> </TD> pojawia sie problem, ze php nie odczytuje styli z style.css dla tych odnosnikow. |
|
|
-verno- |
![]()
|
Goście ![]() |
znalazlem usterke
w style.css zamiast np. A:hover mialem A.hover.link , ktore w kodzie bez php dzialalo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem dlaczego uzywac php do wyswietlania linku. Chyba tylko aby pokazac kolegom ze sie zna php. Bo sam zapis zupelnie nie ma sensu
nie lepiej zapisac
Przeciez ten php to kompletna bzdura jak dla mnie. Nie ma sensu zagniezdzac htmla w phpie wywolujac zwyklego htmla. Jakbys mial linki dynamiczne podpiete pod zmienna to bym zrozumial ale zapis htmla wepchniety w php. Zastanow sie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak mi się wydaję, że to tylko obrazowe przedstawienie problemu
![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:05 |