![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2004 Skąd: Niemcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem, robie przyjazne linki dla serwisu ktory juz dziala i sila rzeczy nie moge pracowac na orginale, zeby nie zaklucac pracy serwisu. Zrobilem kopie serwisu do innego katalogu i przypisalem mu odpowiednia subdomene. Moj problem polega na tym, ze chce zrobic (juz w orginalnej wersji subdomeny dla dzialow) i nie wiem jak sie za to zabrac. przykaldowe podomeny dla finalnego serwisu
komputery.serwis.pl/Newsy-Porady/ zamiast np. komputery-newsy.php?dzial=Porady komputery.serwis.pl/Newsy-Sprzet/ zamiast np. komputery-newsy.php?dzial=Sprzet samochody.serwis.pl/Newsy-Porady/ zamiast np. samochody-newsy.php?dzial=Porady samochody.serwis.pl/Newsy-Tuning/ zamiast np. samochody-newsy.php?dzial=Tuning i jak zapisac to zeby tez dzialalo w formie testowej, gdy subdomena jest np. test: samochody.test.serwis.pl Mam nadzieje, że da sie to zrobic ![]() ![]() Pozdrawiam, z gory dzieki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:05 |