![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Może ktoś wie w jaki sposób obliczyć koszt urlopu bezpłatnego? Powiedzmy ze zarabiam np. 1000zł na miesiąc. (tak mam w umowie miesieczne wynagrodzenie). Teraz tak biore powiedzmy 5 dni urlopu bezpłatnego. W jaki sposób mogę obliczyć ile dostane wypłaty? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, może podziel kwotę, którą zarabiasz przez liczbę dni, które pracujesz w miesiącu. Uzyskasz kwotę, na dzień. Pomnóż razy dni które pracujesz i wyjdzie tobie właściwa kwota.
ps: Księgowym nie jestem, więc moje wyliczenia potraktuj poglądowo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na oko 250 pln w plecy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1000zl / liczbe_godzi_w_miesiacu = stawka_za_godzine;
stawka_za_godzine * liczba_godzin_przepracowanych_w_dniu = stawka_za_dzien stawka_za_dzien * liczba_dni_urlopu; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:47 |