![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukałem na różnych stronach uploadu w php znalazłem kilka ciekawych przykładów ale nie znam się na PHP więc nie jestem w stanie poskładać tego wszystkiego. Pliki uploadu albo nie działają (pewnie z mojej winy bo coś skopałem) a jak już działają to mam taką sytuację: Uploaduje na serwer plik np. o nazwie aaa.jpg, wszystko poszło dobrze (co widać po kliknięciu na link), ale jak wgram inny plik o tej samej nazwie to plik juz wcześniej wgrany zostaje podmieniony. Jeśli była by taka możliwość to proszę niech ktoś udostępni kod a konkretnie do uploadu plików graficznych (fotki), aby był w miarę bezpieczy,po uploadzie zeby się pojawiał link do pliku i żeby zapisane pliki miały unikalną nazwę np. file01.jpg, file02.jpg. Dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował tomtom 28.11.2007, 21:31:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
1. proszę dostosowac post do obowiązującego regulaminu http://forum.php.pl/Tematyka_i_zasady_panu...ole_t42815.html
2. Witamy na forum :-) owocnej nauki -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 07:26 |