![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Doł±czył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem (przepisałem i przerobiłem) kod wyświetlający wykres przedstawiający wyniki głosowania i nie działa.
Błędy: Warning: Wrong parameter count for mysql_data_seek() in /glosowanie.php on line 42 Warning: imagettfbbox() [function.imagettfbbox]: Could not find/open font in /glosowanie.php on line 103 Warning: imagettftext() [function.imagettftext]: Could not find/open font in /glosowanie.php on line 109 Warning: Wrong parameter count for mysql_fetch_object() in /glosowanie.php on line 121 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /glosowanie.php:42) in /glosowanie.php on line 164 �PNG ��� IHDR��ô���2���%ržŔ���ŰIDATx�íÔÁ @Ŕ°K÷ß9]˘j¤ üň{�äĚ{owŻ3�ř��ů\7�đ{ćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�Aćdî�AÁšĎĚuŔąŕÜ0w� s2w� s2w� s2w� s2w� ŕÜw÷:ŕXpî��;��ü�/¸î`NŢ>Ź����IENDŽB`� Kod:
Pozdrawiam Ten post edytował Lejto 27.11.2007, 18:55:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Doł±czył: 20.03.2007 Sk±d: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
1.Nie pobieraj 2 razy tych samych danych z bazy - raz pobierz i zapamietaj w tablicy.
2.Nie uzywaj tej funkcji. 3.Myj zeby przynajmniej dwa razy dziennie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Doł±czył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem kod znalazłem błędy zmieniłem, porównałem z ksi±żk± wszystko mam tak jak powinno być ale nie działa!
BŁĘDY: Warning: Wrong parameter count for imagettfbbox() in /glosowanie.php on line 135 Warning: Wrong parameter count for imagettftext() in /glosowanie.php on line 137 I 64 razy ten sam bł±d to go nie pisałem. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /glosowanie.php:135) in /glosowanie.php on line 169 �PNG ��� IHDR��ô���2���%rľŔ�� ŁIDATx�íÝohSWđß˝ŢeIz !�1�FČ��2��ZË�µHqĄ�⤫n�0¶J'��ŇÇą˛'RkuĂéč|á�!u#+ˇ�1şDJW:Çj]KVşPşXł�çĹÁĂ}ŇćOŐÇČ˝ßĎ«ŢsĎýÝ�CűÍÉą·-��č�DD�±R_��<6�$ÉĄľ��xüî��:�p�Đ!�;��!Ü�tá� Cw��B¸�čÂ�@�î��:�p�Đ!�;��!Ü�tá� CwĂyóÍ7%I:wî\Vű§�~*I�$I?üđCÖ®�J�ôĹ_<úŮ%IÚ°aĂňŻó÷|ôsé�^#<ĄÔ�OZ]]]__ßĐĐĐŰożm�eůß�˙Řľ}»v×ŕŕ ,Ë;wî|ôłwvvÚl¶ÇŰÓČ0J�ţY�áĚĚ̸Ýnżß˙Ë/ż�Ć{÷î9�Î`0�Ç}>ßĎ?˙,vÝąs§ĽĽ<hI�ĘËË�˙ý÷Ç[ö�Őxjá�uŃúőë+**&&&fffDc<_XX�Bµµµ�DB»kpp��BˇP ®�ÂÝ�řK<-D´k×®P(ÄWfÄ.m¸�ňÉ'�$}řá�YwěŘńĚ3ĎĚĚĚđ%ŕ»wďľńĆëׯ·X,[¶ląrĺ�č�g�řŰożµX,ëÖă�YM>wîÜ�-[,ËsĎ=÷úëŻßąs'˙Q�}öٶmŰĘĘĘĘĘʶnÝzţüů¬_}őŐöíŰ×®]k±X^xá�÷Ţ{ďîÝ»ĹŮşuë�5k´o�|đ�$I-�˙ý·ĹbٶmßüóĎ?ß�˙ýM�6���=űěł�6múčŁ�îßżŻ®âÇ3�50óő×_QKK�h©¨¨đz˝�±�� "jll»6nÜhµZÓé4clzzZQżßŻ699)Ër}}=c���Ďç«®®nkk;pŕ�Éd"˘ţţ~Ţ��ĘËË���ŬV«ÓéL$Ë÷®č·Ţ""�Ď×ŇŇ�ůysŐg�577�×ë�D"ŃhÔëőQSS�čpâÄ "ňűýŃh´¶¶�×_\\,˛Č±cÇ�čŇĄK˘�ee%ď�5ř]]]�±ůůy�ϧ(ĘŢ˝{ŰŰŰů« ˘H$"^BńăY°ÂÝ R©�˘(UUU|sjj��>Ě7}>�Ăáŕ_ĎÎÎŃ®]»Ä±őőőD444$Z:;;�čÚµkěÁ·T4{?˙üs"Úąs'ß\1|ăń¸ŞŞ.�ëćÍ�âŔüáÎ#2�ä���Îî_~ů%UWW/,,đ����ęęj"ş|ů2oqą\ŞŞ¦R)q�¦¦&m��EFGGµY?77'Ë2żá999ÉĂá0Ýşu�1ÖÝÝMD'N�g�eŮĺr��Püx¬Ć�p7®W^yĹd2ńděíí%˘«WŻň]<}���cWŻ^ÍĘ�k×®Q8->�Ďĺr---±ßRÉdRěMĄR|ţË7��ďđđ°Ífs»Ý<ď�üáÎßc~úé'm#ßĂ�ŻDń%Q]]ßt8�˘|óÍ7˘ĂÜÜÜôô´Ř,¦�×ëu»Ýük>zmmmDÔŰŰ+:��>ŁŁŁ===â�s»Ý˛,��Püx¬Ć�p7®��"�Ĺb�±˝{÷*�2??Ďwńřćë�H��´ęL&ăv»_¨�ĹbÚ"r:�YçʸD¤ŞŞÝnçsđ¦đE��îďďcR|�wŢy��řâR8VUő�?ţ�ey˙ţý�±D"ADÚĂçççc±Xoookkk0�eYüT®j<Vă@¸żMzěرL&c·ŰkjjÄ.ľh �c�@`y¶¶¶��>_�éżb"ç w"ňx<555Dtúôé\G-§(�� �L&׹VěĎs»Ý�˘�Íţţţşş:ľ®MD&�©ąąYĚ��)ÂďE?~�1ć÷űů�V đx<�±�?ţ��yçt:�ĹéĘËË8ŔßíňB®×X°Âݸ���TUÝ˝{7_U8zô¨vo0TU�/777g;66FD ���ŞŞVVV�]« wUUÇÇÇ'''V«ŞŞ·oßÎ_JXq�L&s�Ëáp,ď�ÉdĚfł�t©Tęúőë���:T|�t:Şj(ş}ű6uwwło�cccÁ`Đétf2Ţ�Oóľűî;±öârą.ÜVă@¸ÚîÝ»�NgWW×ňudľ@qęÔ)ŇÜNÔŞ©©1�ÍüćŢ�3gDűjĂ=ëf ¸O�«�°gĎ"Ń6ňĄâ×Ü����¨¶¶�1655ŐŃŃqňäIm~«Y,�,½öÚkfłůěŮłôŕ®��Îwuu)�˘}ł´Űí6��ß®ŕ�ÉdÖ˛LńăY°ÂÝĐř��/żüňň©ë�?ţHD/˝ô�,ËÚ»yżëőzÍfóÜÜ�h�čpĎd2�7o&˘���<Ąţ´L]]_úg�ÍÍÍUTTäŞ�ůňeĘń ËĹ�cÉdŇl6óOâ,üWÄÍŇ�E¸ľľ>ľp/vaaÁd2ńţXg·ŰM&Óěě,ß\ZZÚ·o˙©ä÷şWîů«�q Ü �ßÜ#˘}űö-ßët:�hóćÍ+�JĄTUĄ˙}"�=B¸3ĆFFFE±ŮlSSSąJińçÜý~�KKK$q»Ý| B<ü-jbbbµăY°ÂÝčx�§ô´�¨-×±Ľ�öÁAöháÎ;rä=x¬ľ`¸3ĆÎ�9ĚfłÝnollç8rŐďéé©ŞŞ˛ZfłąşşşŻŻ/«ŕĄK��Á ÍfSĹăń455���eő)X�1Ƨó§N�-G�%˘={öh»ĄÓiľ˛Ż(ĘóĎ?�F�Éd{{;�={6× äĂ�ŐŔ8�8Ú�/ľ�N§�űí·��ýŻżţZZZZ·n�¶ń×_�őů|ˇPčĆ�%ą*�§ţp<¤+W®���ó_w*�ŃŃQ�ËuáÂmُ+[˘�x�`ć«óꫯNMM% �ÇsëÖµk×�ä2ţůç�ŞŞŞ�7oÖ××oܸqqq1�����x<^VVV�«xJ`ć«fłŮĆĆĆ*++Ż_ż^Şd'˘5kÖ|˙ý÷---�D˘»»űôéÓétşŁŁÉŔaćţ�H��q�'3w��}B¸�čÂ�@�î��:�p�Đ!�;��!Ü�tá� Cw��B¸�čÂý Áß��' á� CJ©/Ŕ(¤˙ˇXg©Ż�ţ/đŃÜŔj;K}�` ˙9nł _E�����IEND®B`� _________________________________
KONIEC CZ.1 CZ.2
KONIEC CZ.2 CZ.3
Nie wiem już co mam robić z kodem żeby działał POMOCY! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Doł±czył: 15.11.2007 Sk±d: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linia 51 cz. 3
nie powinno być Content-type ? I jeszcze: masz bł±d w apostrofach w cz. 1 (linia 9) ![]() I jeszcze: Header się ujmuje w apostrofach. Ten post edytował Garrappachc 30.11.2007, 21:29:51 -------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]()
|
|
zrobiłem tak jak piszesz bł±d w cz. 1 linia 9 usun±łem
Header mam tak:
tak jak na php.net i nadal nie działa a błędy s± te same ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Doł±czył: 13.01.2004 Sk±d: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu masz bł±d napewno pewnie o takie cos ci chodziło:
proponuje manual na przyszło¶ć z funkcj± co generuje bł±d, oraz dokładne przygl±danie się w której linijce w której sie pokazuje. to samo z imagettftext, ale to już jako zadanie domowe;] -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
tak
znalazłem ten bł±d już wcze¶niej ale i tak nie działa nie zwraca żadnego błędu tylko wygraweruje obrazek z tytułem "Wyniki glosowania" ale wyników już nie pokaże Już działa zastosowałem funkcję
poprawiłem wszystkie Notice. Ale mam jeszcze problem z polskimi znakami szukałem co¶ o tym ale nic z tego kodowanie w tabeli mam utf8_polish_ci -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:17 |