![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam dziwny problem. Kumpel dał mi swojego laptopa bo nie widzi cd romu w biosie i w moim komputerze. Nie wiem co jest grane. Tacka sie wysuwa. Gdy wloże płytę to kręci ale nic poza tym. Nie wiem co tu zrobic. W menadzerze urządzeń tez go nie widac. Na stronie microsoftu mówią by usunąć wpis w rejestrze - usunąłem i nic. pomocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak BIOS nie widzi to i windows nie zobaczy. Ustaw porządnie w BIOS'ie opcje dotyczące napędów. Jeżeli nadal nie będzie widział to sprawdź połączenia taśm.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyjalem cd z laptopa i wlozylem jeszcze raz i ..... nic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
miałem na myśli, że wyciągnąłem stacje cd ... obadalem ..... w sumie w laptopie nie ma taśm wiec i za bardzo patrzec nie ma co. wlozylem z powrotem i nie kula.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3 mozliwe powody:
-winda padla- zrob reinstalacje lub zle sterowniki ?wadliwe?lub nadpisane w czesciach -masz uszkodzone styki w CDromie, ktore lacza sie z laptopem/plyta glowna -masz uszkodzona plyte glowna laptopa -sprawdz w innym kompie -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Sam jestem ciekaw. Musze gdzies sprawdzić ten cd rom. Co do reinstalacji.... tutaj właśnie paradoks
![]() Pozdr i dzięki za odp |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze jedyne sensowne rozwiazanie to oddac go do serwisu..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat -winda padla- zrob reinstalacje lub zle sterowniki ?wadliwe?lub nadpisane w czesciach skoro w biosie nie łapie to winda nie ma nic do rzeczy... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:16 |