![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pod merytoryczną ocenę pragnę oddać stronę www.vert.pl. Oceniamy: 1. Layout - wykonanie, układ, czytelność, itd 2. Oferta - treść (fakt iż jest ona niekompletna, aczkolwiek coś już tam jest) 3. Strona techniczna, html'a i inne zakodowane sprawy. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może odniose sie do 1 punktu. Moim 1 wrazeniem byly kolory zielone z niebieskim zdecydowanie nie (mi osobiscie sie nie podoba takie polaczenie)
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie zdecydowanie za biednie, zbyt jednolite kolory, ten zielony pasek na górze i to lewe menu zielone... jeszcze na początku tych postaci na górze nie ma to już w ogóle
podoba mi się to "Spis treści", ale szkoda, że w sekcji internet praktycznie zawsze jest tylko jedna pozycja te jabłuszka to zbyt oczywista zapchaj dziura co do treści to mało kto to czyta z klientów, tak pobieżnie tylko zwracają na to uwagę jeśli chodzi o kod to masz ekstra style dla ie6 i ie7, nie wiem po co tak prawdę mówiąc bo układ jest banalny -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tło jest tragiczne. Ta górna część jest zbyt uboga. W menu czcionka jest trochę za mała. Hmm, po częściowym zmianie designu strona była by super.
![]() Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie - super
Uwielbiam takie strony gdzie widze od razu to czego szukam, zatem układ i kolory czcionki są świetne. Animacja w topie świetnie wyróżnia początek strony i daje punkt odniesienia, można by dodac jeszcze pare cieniowanych przejść pomiędzy kolorami niebieskim i czerwonym .... Po głębszym oglądaniu strony zniechęciłem się, bo za każdym razem przeglądarka musiała odświerzyć stronę a ja w tym czasie traciłem wątek :/ 10/10 na poczatku 10/100 za to odświerzanie pozdrawiam Ten post edytował ant1dot 27.11.2007, 15:42:48 -------------------- Funkcje 3d
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:37 |