![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam formularz z dwoma przyciskami 1 do czyszczenia 1 wysylania. Kiedy wysylam dane zapisuje je w bazie mysql. Wrazie gdybym chcial poprawic dane to spowrotem wyswietla mi je z formularzu. Jak zrobic ze jak nacisne na przycisk czyszczacy to usunie mi dane w polach formularza i w bazie danych.
Powód edycji: dodałem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Musisz wysłac takie żądanie do serwera - jeśli nie chcesz przeładowywać strony, to użyj Ajax - jak załapiesz o co w nim chodzi, to swój problem (i inne podobne) rozwiążesz już wtedy bardzo łatwo.
Pozdrawiam. Przenoszę na Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przukladowy formularz news.php
Plik news_dell.php
Cos takiego powinno pomoc -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kasujesz wszystko w textarea i dajesz zapisz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:28 |