![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam jakiegoś urządzenia do wysyłania sms za pomocą skryptów php... Znalazłem trochę informacji na temat projektów gnokii itp... i jest fajny demon, który zapisuje wszytskie przychodzące i wychodzące sms w bazie danych mysql - i to jest fajne roziwazanie - tylko ze w tych proejktach są zastosowane telefony a nie bramki... szukam właśnie jakieś takiej bramki do której było by już takie oprogramowanie napisane... bramke chciałbym podłączyć do serwera z LINUXEM więc wszytsko co jest pod windows odpada.. Czy ktoś się spotkał z takimi rozwiązaniami? z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
poczytaj na forum, był już taki temat. Można by powiedzieć że spamujesz...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przeglądnąłem całe forum i takiego tematu nie znalazłem - jeśli kolega widział to będę wdzięczny za link - jedyne co znalazłem to masę tematów o wysyłaniu sms za pomoca bramek operatorów ale mnie to nie interesuje... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm ... to słabo szukałeś bo niedawno w takim temacie się wypowiadałem ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku, to podaj koledze ten link - w tej chwili spamujesz Ty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:28 |