![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów!
Oddaję wam do oceny design pod moje portfolio. Oto link: adres. Zdaję sobie sprawę, że nie jest idealny, no ale jakoś teraz utknąłem w pracach, a nie chcę przesadzać z bajerami. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.lipsum.com/ - zapamiętaj ten adres. Nie używaj jednego słowa jako wypełniacz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
okreopnosc
1/10 - logo mi sie podoba nie dawaj wygladzania w czcionkach bo tego nie uzyskasz kolory sie zlewaja i trudno odczytac cokolwiek uzywaj "lorem" i nie pisz takich dlugich slow ! -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2/10
L'anorak, może do kurtek nawiążesz? W każdym razie twoje pomysły z niebieskim zdecydowanie są niewypałem. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się ta chmurka, a reszta tak nie bardzo.
-------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Podoba mi się ta chmurka, a reszta tak nie bardzo. Chmurka zdecydowanie wypadła tutaj najlepiej ![]() -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużo "nasrałeś" tych wszystkich blasków.
Rozumiem że miała być ale to nie jest to... 2/10 ![]() -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za wielka czcionka, za dużo bajerów graficznych, a za mało konkretów i informacji, menu to w ogóle jakiś żart. 1/10
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:30 |