![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat ![]() Cytat Dlaczego warto kupić ten skrypt? Całość za 198zł, ja jestem autorem skryptu, bez prawa do dalszej odsprzedaży
UWAGA! Istnieje możliwość podpięcia tzw. mod_rewrite do skryptu. wtedy linki mogą wyglądać np.: www.jakas.strona.pl/mp3/szukana_fraza lub www.jakas.strona.pl/obraz/szukana_fraza lub www.jakas.strona.pl/film/szukana_fraza W cenę skryptu wchodzi: - skrypt - layout (powłoka graficzna) - dożywotna pomoc techniczna - ew. pomoc w instalacji (również pomoc w zmianie wyglądu). Dodam również, że skrypt jest bardzo prosty w instalacji. Wystarczy wgrać 4 pliki na serwer i skrypt będzie działał - bez dodatkowej konfiguracji. 4 pliki to: - plik index.php - wyszukujący, wyświetlający wyniki - plik pobierz.php - umożliwia pobranie pliku na dysk, podgląd pliku - plik flvplayer.swf - umożliwia bezpośrednie obejrzenie fillmu - plik player.swf - umożliwia bezpośrednie odsłuchanie pliku audio Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kupna, ewentualne wątpliwości proszę kierować pod: * nr GG - 1051365 (zwykle niewidoczny) * e-mail - firexcorp@gmail.com Zastanawiasz się na pewno - "Po co skrypt ma się "walidować" [generować poprawny kod] ?". Otóż odpowiedź jest prosta - Działa to pozytywnie na pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach, katalogach, itp. Skrypt generuje kod zgodny z najnowszymi standardami (X)HTML i CSS. Dzięki temu twoja strona może być wyżej w wyszukiwarkach i katalogach ! Powłokę graficzną można dowolnie modyfikować Mogę zmodyfikować wedle życzenia wygląd ZA DARMO Link do aktualnej aukcji: http://allegro.pl/item279212004__video_mp3...arka.html jeśli link nie działa to poszukaj aukcji na mojej stronie allegro - www.wikbed.kw.pl ZAPRASZAM DO KUPNA *** NA MNIE SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ *** SKRYPT OTRZYMUJESZ ZARAZ PO DOJŚCIU PIENIĘDZY NA KONTO *** EWENTUALNE MODERNIZACJE NA ŻYCZENIE WYKONUJĘ W CIĄGU 24h ! nowa aukcja ! http://allegro.pl/show_item.php?item=297311739 Ten post edytował firex 7.12.2007, 21:12:21 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:38 |