![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wyglądem stronki w IE, ponieważ w Firefox/Opera stronka wygląda dobrze. Mianowicie coś mi się popsuło chyba z powodu skryptu javascript rozwijanego menu. Z resztą co ja będę się rozpisywał, sami możecie: www.zabajka.info . Proszę o jakąś poradę, a przy okazji może o jakąś ocenkę serwisu?
![]() Pozdrawiam Adrian1207 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 2 Dołączył: 10.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja żadnego błędu po IE nie widzę :/. Za to mam pytanko. Co ma oznaczać ten kod na końcu strony?
a co do oceny... strona trochę bije w oczy jak się na nią wchodzi. Przynajmniej ja miałem takie odczucie. Moja ocena: 3-/6 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No u mnie pewien błąd jest, ale w nowych wersjach IE nie ma tego problemu. Co do tego kodu to nie bardzo wiedziałem jak go zastąpić bo tak wygenerował mi kod imageready, po usunięciu lub próbie edycji sypała się całość. Grafikę wykonał grafik-amator, to jego pierwszy lay. Stronka nie będzie popularna dlatego nie jest potrzebna dobra grafa a ja napisałem całość tak dla przyjemności trochę
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:22 |