![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam problem, z góry zaznaczam że dopiero się uczę php.. i naprawdę staram sie ![]() Problem mój polega na tym iż pisze mini sklep internetowy (zadanie do szkoły) i nie potrafie sobie poradzic z usuwaniem i edycja produktu z poziomu php do sql ![]() mam do tego 4 pliki: index.php ( w którym powinien wyswietlic sie wynik pracy z sklepem z poziomu php) pokaz_dane.php (jest to pokazywanie wszystkich produktów z bazy) edition.php ( w którym znajduje sie skrypt do edytowania wiersza ) usun.php ( w którym jest plik do usuwania wiersza - produktu) produkt sklada sie z 3 czynnikow: id, nazwa, cena .. ![]() ![]() prosze o pomoc ![]() index.php
edition.php (prosze niesmiejscie sie ![]()
usun.php ( musze sie przyznac ze ten skrypt nei jest moj, zostal skopiowany z forum )
pokaz_dane.php (to to juz jest pewnie przegiecie z mojej strony, iz 'koszyk' tak wyglada ![]()
Zadanie to mnie przerosło ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj na tym forum konstrukcji zapytan do bazy UPDATE, DELETE, oraz SELECT, jesli nadal nie bedziesz wiedzial gdzie robisz blad to pogadamy...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:33 |