![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Skąd: Gryfino Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Znalazłem ostatnio w sieci fajny skrypt formularza kontaktowego jest oparty o CSS i o to właśnie chodziło ![]() http://css-tricks.com/examples/NiceSimpleContactForm/ I wszystko jest fajnie działa aczkolwiek nie do końca ![]() Pościągnięciu skryptu i jego wrzuceniu na serwer jest jeden problem a mianowicie. Jak widac na stronie podanej wyżej są 4 pola do wypełnienia: Name: City: Email: Message: No i gdy juz wysyłam e-mail dla testów okazuje się że: City - zamieniane jest na Tel. - w e-mailu który otrzymuje na skrzynkę i czego bym nie wpisał w to pole w formularzu to się nie wyświetla. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie tkwi błąd ? INDEX.HTMl
contactengine.php
Proszę o pomoc kogoś kto wie o czym będzie pisał ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zamień na:
Oraz:
Na:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Skąd: Gryfino Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa Dziękuje
![]() Następne pytanie jeśli pozwolisz:D Jeśli mam ten skrypt to jak zrobić by w jednym z nich mianowicie e-mail trzeba było wpisać e-mail ? znaczy się znacznik (at) @ ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o walidacje. Jest masa tych funkcji do tego na necie wiec ci podam jakąś.
|
|
|
![]()
|
|
Janie to wygląda le czy mozesz powiedzieć gdzie to nalezy wstawić ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
POstaram się
Ale ostatnie pytanie dotyczące tego skryptu jak wyświetlić wiadomość po wysłaniu na stronie ? POnieważ po wysłaniu przenosi na inna postonę i mowi o wysłaniu e-maila i żeby tam było to co się wysłało ze wszystkimi danymi podanymi ![]() Jak to osiągnąć ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
No to jeśli pomyślnie wysłało to po prostu na tamtej stronie wyświetl wiadomość
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:20 |