![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
chcialbym sie chcialbym poprosic o pomoc.. obecie mam taki kod on tworzy n wierszy podzielonych na 5, niestety chodzi mi o cos innego ;/
czy jest mozliwe wypisywania takich tabelek w jednym rzedzie (max 3 w rzedzie), jezeli dalej sa rekordy w mysql to przechodzi nizej itp probowalem ale no nie dam rady.. :S oczywiscie kazda oddzielna tabelka powinna miec zawierac kolejne rekordy z tabeli mysql dziekuje z gory za pomoc Ten post edytował mazc 20.11.2007, 15:00:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmpf... nie wiem czy o to chodzi bo nie dokonca zrozumialem... ale sproboj tak:
To jest troche lepsze niz div-y bo z doswiadczenia wiem ze divy czasem potrafia naroic klopotu :< Ten post edytował deirathe 20.11.2007, 16:11:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn nie bardzo o to mi chodzilo..
my salsa probowalem cos z tymi divami zrobic ale nie bardzo... takze jeszcze raz wyjasniam problem, w sumie ciezko (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) moze narysuje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) "@" to tableka/komorka ktora mnie interesuje a w niej zawartosc jednego rekordu z mysql teraz chce aby petla while:
z wartosciami: $wiersz['poletabeli1'], $wiersz['poletabeli2'], ...., $wiersz['poletabeli6'] tworzyla table/komorke tyle razy ile mysql_fetch_array zwroci mi wierszy ale chce zeby to ukladalo sie nie jedna po drugiej, tylko trzy w rzedzie max, itp jezeli np. baza zwroci mi 2 wiersze to to wypisze mi @ @ jezeli 3 to @ @ @ jezeli 4 to @ @ @ @ jezeli 5 to @ @ @ @ @ jezeli 6 to @ @ @ @ @ @ jezeli 7 to @ @ @ @ @ @ @ itp. Ten post edytował mazc 21.11.2007, 17:28:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:03 |