![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem
Chciałbym usunąć cały rekord z mojej tabeli - mam tabele składającą się z 3 pól a obok nich 2 linki - jeden do usuwania rekordu a drugi do edycji - jednak po nacisnięciu na USUN skrypt przenosi mnie do stronyej głównej. Próbowałem aby link sie odnosił do tej strony na której jest tabela, ale nie działa. Chodzi mi o to aby po naciśnięciu na usuń cały rekord był usunięty i żeby zaraz taka tabela się pojawiła. Oto mój skrypt w którym gdzieś są jakieś błędy: baza_admin.php
Z góry Dziękuję za pomoc Ten post edytował gallardo83 20.11.2007, 15:50:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoj plik z usuwaniem nazywa sie:baza_admin.php
a linki tworzysz do index.php czy tak ma byc? Pozatym taka rada na przyszlosc: najpierw kasuj, potem wyswietlaj. A ty najpierw wyswietlasz, a potem kasujesz. W takim przypadku jak skasujesz to wyswietli ci jeszcze wynik przed skasowaniem ps: popraw posta o wlasciwe bbcode! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zmieniłem na tak:
Kod <a href=\"baza_admin.php?a=del&id={$pola['id']}\">USUŃ</a></td>"; echo "<td width='200' align='center'> <a href=\"baza_admin.php?a=edit&id={$pola['id']}\">EDYTUJ</a></td>"; to równiżnie działa - pokazuje ze taka strona nie isnieje |
|
|
![]()
|
|
a w jaki sposob w chodzisz pierwszy raz do baza_admin.php?
Ponawiam prośbę: popraw posta o wlasciwe bbcode! |
|
|
![]()
|
|
Wchodzę w taki sposób:
Kod <? if(isset($_SESSION['rights']) && $_SESSION['rights']=='admin') print '<p align="left"><a href="index.php?page=baza_admin">Admin </p>'; A jak mam poprawić bbcode ? Przecierz kody php są dobrze oznaczone . Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
ech.... no to twoj link ma wygladac tak:
index.php?page=baza_admin&iTuTWojeParametryUsuwania Cytat A jak mam poprawić bbcode zamiast [code] masz dac [php]
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Super - działa elegancko - dziękuję za podpowiedz - może zaraz sie odezwę z edycją (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:32 |