![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc pokazuje na scrrenie jak to ma wyglądać:
http://img87.imageshack.us/img87/4316/beztytuuax1.jpg i daje kawałek kodu PHP odpowiadającego za lewą kolumne i środek ![]() Cytat <!-- Poczatek lewej kolumny --> <div id="lewakolumna"> Jesteś na stronie już... <?php include('wtyczki/licznik/licznik.php') ?> </div> <!-- Koniec lewej kolumny--> <!-- Poczatek srodkowej kolumny --> <div id="srodkowakolumna"> <?php include('system.php') ?> </div> <!-- Koniec srodkowej kolumny --> A więc moje pytanie gdzie jest błąd? ![]() Jak będzie trzeba to dam więcej kodu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc moje pytanie gdzie jest błąd? Błędu tutaj nie ma - to na pocieszenie ![]() Jak będzie trzeba to dam więcej kodu Na pewno się przyda - ale nie php, tylko css. Tutaj tkwi problem. Przypuszczam, że masz dla element #lewakolumna opływanie, wtedy wystarczy, że elementowi #srodkowakolumna nadasz jakiś margines (lewy) i już. Coś w stylu (ale to tylko przypuszczenia):
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędu tutaj nie ma - to na pocieszenie ![]() Na pewno się przyda - ale nie php, tylko css. Tutaj tkwi problem. Przypuszczam, że masz dla element #lewakolumna opływanie, wtedy wystarczy, że elementowi #srodkowakolumna nadasz jakiś margines (lewy) i już. Coś w stylu (ale to tylko przypuszczenia):
Fragment css Cytat #lewakolumna { display: inline; color: #333; float: left; margin: 10px; padding: 10px; width: 195px; background: #ABBEBE; } #srodkowakolumna { display: inline; color: #333; float: center; margin: 10px; padding: 0px; width: 350px; } UP To powie mi ktoś jak to powinno być? :/ Bo czytalem o funkcji display i jakoś dupa za przeproszniem... ;( @UP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podbijasz temat (już któryś raz), a nie próbujesz nawet zrobić tego, co dostałeś na tacy - skasuj na próbę swój kod css-a, i zastąp go kodem, który umieściłem w poprzednim swoim poście. Czy to jest takie trudne?
Nikt nie wspominał o właściwości (nie funkcji) display. Bo czytalem o funkcji display i jakoś dupa za przeproszniem... ;( - proponuję się zastanowić nad wypowiedziami tego typu...
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Dobra, nie dam sobie z tym rady :/ Temat można zamknąć lub wyrzucić...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 22:22 |