![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Komputer mam podłączony do głośników z wieży. Czasami zdarzało mi się, że przerywało mi odtwarzanie dźwięku i musiałem lekko ruszyć złącze w jednostce centralnej aby głos znowu działał. Teraz juz w ogóle nie działa. Problem musi tkwić w tym złączu (kabel jest raczej dobry). Co jest dokładnie przyczyną utraty głosu i jak to naprawić? Proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stary po pierwsze to czy to ma jakikolwiek związek z programowaniem??
A odpowiedź na twoje pytanie, tak to zapewne wtyczka, przylutuj nową, bądź kup sobie inny kabel, ale przed napisaniem jakiegoś postu, zwróć uwagę, gdzie piszesz.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zero wyobraźni...
Przenoszę na Komputery i oprogramowanie -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A odpowiedź na twoje pytanie, tak to zapewne wtyczka, przylutuj nową, bądź kup sobie inny kabel, ale przed napisaniem jakiegoś postu, zwróć uwagę, gdzie piszesz.... Kabel sprawdziłem omomierzem, był doby. Okazało się, że to wejście było uszkodzone i koleś wrzucił mi nową płytę z wejściami, bo stwierdził, że nie wlutuje nowych na miejsce uszkodzonych, bo jest duże prawdopodobieństwo, że uszkodzi płytę z którą zintegrowane są te wejścia. Tak czy inaczej już wszystko mi gra ![]() Pozdr! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 12:12 |