![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Już powinienem mieć z 14 postów, a mam 9.Przed chwilą weszłem i miałem 9 postów i napisałem jeszcze jeden post, bo chciałem rozwiązać ten test i dalej mam 9 postów.Wydaje mi się że jest jakiś błąd bo nie dodaje postów czasami...
-------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eh ile razy było o tym mówione...
Cache!!! Liczba postów odświeża się co jakiś czas. Poza tym nie wszystkie posty są zliczane (np. posty napisane na Hydeparku nie). -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wyżej, nie ma sensu pisać n'ty raz o tym samym.
http://forum.php.pl/Ilosc_odpowiedzi_2_ilo...n_0_t76630.html Temat: swawolny licznik itp. Zamykam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:07 |