![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oglądaliście mecz?
![]() ![]() Dla mnie super zagrali Ebi (oczywiście), Krzynek i Błaszczykowski, jego wejście znacznie poprawiło nasz atak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
farcioch, bo tak naprawdę nic nie pokazali - na szczęście przeciwnicy pokazali sie z "jeszcze lepszej strony" - takie jest moje zdanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ale wygrali, a to się liczy. Ja oglądałem tylko pierwszą połowę ;p
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale wygrali, a to się liczy. Ja oglądałem tylko pierwszą połowę ;p no ja bym sie z tym nie zgodzil jak to bylo kiedys na olimpiadzie, koles wygral, czy sie z tego powinien cieszyc? http://youtube.com/watch?v=MqyntxRwxUY ![]() no, nie to ze sie wcale nie ciesze ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh co za naród, przegrywamy źle, wygrywamy jeszcze gorzej. Wiadomo że Polska nie gra na poziomie innych krajów(tych lepszych), ale jak widać jesteśmy od nie których lepsi i trzeba się z tego cieszyć
![]() Ebi grał ładnie, miał okazje i je wykorzystał. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsza bramka to całkowity fart. Owszem, Smolarek ładnie poszedł do piłki. Ale tutaj były tylko 2 możliwości, albo piłka pójdzie w kierunku bramki albo w kierunku przeciwnym do bramki. Smolarek tutaj niczym się nie popisał. Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale wygrali, a to się liczy. Ja oglądałem tylko pierwszą połowę ;p Ja tak samo, drugiej już mi się nie chciało oglądać. Pod względem widowiska to marnie, ale nie to się liczy teraz ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oglądałem pierwszą połowe i wygrywaliśmy 1:0 pod koniec
![]() ![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki. Tu żeś walnął z grubej rury... Tylko że pięciolatek nie ma tyle rozeznania, żeby ruszyć za źle dograną piłką i nie ma tyle pary, żeby za nią zdążyć. Jasne, że piłka się odbiła od bramkarza szczęśliwie, bo w kierunku bramki, ale gdyby Ebi nie pobiegł za tą piłką, to bramkarz przecież sam by piłki do tej bramki nie wrzucił. I tutaj nie chodzi o to, że strzelił, tylko że sam doprowadził do całej sytuacji. A tak już nie dogryzając innym - to fajnie, że się do tego Euro w końcu Polska dostała, tylko żeby się nie skończyło na trzech meczach. A jeśli chodzi o ten jeden mecz, to pierwsza bramka może nie była zasłużona, ale druga jak najbardziej. Z resztą, w drugiej połowie dobrze się broniliśmy i Belgowie nie stworzyli tutaj jakichś nadzwyczajnych sytuacji, żeby być od razu lepszymi od nas. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsza bramka to całkowity fart. Owszem, Smolarek ładnie poszedł do piłki. Ale tutaj były tylko 2 możliwości, albo piłka pójdzie w kierunku bramki albo w kierunku przeciwnym do bramki. Smolarek tutaj niczym się nie popisał. Nawet 5 letnie dziecko jest w stanie lekko kopnąć piłkę w kierunku bramki. Nie zgodzę się, mając nawet sporo lat, trudno trafić do bramki... -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie może gra nie była efektowna ale efektywna liczy sie wynik 2:0 dla naszych.
Gramy w mistrzostwach Europy...i to sie liczy. Smolarek nie zawiódł i znów pokazał na co go stać. Ja powiem tylko jedno Polska na zawsze dobra marka. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dla mnie też się liczy wygrana. Choć przyznam ze mecz był nudny. Ważne że zagramy w mistrzostwach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy pisząc skrypt staracie się o artyzm czy o efektywność, bezpieczeństwo itd? Polska wygrała i to jest najważniejsze, a Ci którzy krytykują sposób strzelenia pierwszego gola niech sami zagrają mecz, zostawią mnóstwo zdrowia na boisku i pokażą jak pięknie potrafią grać w odróżnieniu od tych, których krytykują.
Niestety jesteśmy narodem piłkarzy fotelowych, którzy wygodnie przed telewizorem krytykują wszystkie zagrania naszych piłkarzy. Dla tych wszystkich dam jeszcze jednego kozła ofiarnego: Boruc w pierwszej połowie po pięknym strzale w lewy górny róg wybił w niewiarygodny sposób piłkę na róg. I tutaj będziecie mieli pole do krytyki: dlaczego nie złapał jej w ręce? Graliście kiedyś chociaż na szkolnym boisku w piłkę? Ile razy spudłowaliście, daliście się ograć, strzelić sobie bramkę? Polska wygrała i awansowała - to jest najważniejsze i moim zdaniem mało drużyn zechce mieć naszych piłkarzy za rywali w grupie:) Ktoś musiał to napisać, więc nie gniewajcie się:) -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo mądre słowa. A co do 1 bramki Ebiego. Miał farta i to wykorzystał, ale wpierw trzeba do takiej sytuacji doprowadzić.
|
|
|
![]()
|
|
Zróbmy kawał włochom
Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią ![]() http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/...etta/d_1504.jsp BTW: zobaczcie ile głosów już oddano Ten post edytował Sadu2 21.11.2007, 20:36:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh jeszcze wczoraj było 92% dla polski. Wyniki skasowali
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Hej dwa do zera!
Smolarek żegna frajera! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Byłeś na tym meczu? Kurde fajne filmiki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 04:17 |