![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję programisty znającego się na php i mysql. Wcześniej stronę mi robił kto inny niestety jednak musiał zrezygnować z powodów osobistych. Strona jest w części zrobiona jednak nie wiem w jak dużej gdyż nie znam się na tym. Jest tro strona o filmach. Niestety nie będę mógł zaoferować za pracę nad stroną pieniędzy gdyż sam owych nie posiadam a stronę chcę stworzyć z powodu hobby. Sam równierz nie chcę zarabiać na stronie. bardzo proszę o kontakt pod adresem e-mail: kontakt@koreafilm.pl gg: 10741901 Proszę o nie odpisywanie na ten temat gdyż nie będę tu zaglądał a piszę to tylko i wyłącznie informacyjnie. Ten post edytował koreafilm 17.11.2007, 20:47:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2006 Skąd: Będzin / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczegoly na emailu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
matty7 niestety zrezygnował więc oferta wciąż aktualna.
bardzo proszę o zgłaszanie się chętnych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszyscy chcą żeby im za darmo robić....
Może nowy dział charytatywny by się tu przydał? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przydałby się, absolutnie
|
|
|
![]()
|
|
tak wiem że za takie usługi powinno się płacić.
niestety nie mogę zaoferować pieniędzy gdyż ich nie posiadam. jedyne co mogę w tym momencie zaoferować podpis pod stroną i oczywiście zamieszczenie strony przez twórcę w portfolio. a jeżeli strona zacznie na siebie zarabiać oferuję połowę ewentualnych zysków ze strony... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiemy ze chcesz jakos sie zaangażowac(czy jak to sobie nazwiemy), ale nie masz umiejętności aby rozpocząć to.
przecież wyżej pisałeś że nie planujesz zarobku na niej? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że najwięcej komentują najmniej zainteresowani. Proponuję skończyć te niepotrzebne komentarze. Człowiek wyłożył jasno czego oczekuje i co oferuje w zamian. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to niech się do niego zgłosi, jeśli nie to niech się zamknie!
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kontakt do osoby jest, wszyscy chetni walic do niej. Temat zamykam bo się masa zbednych komentarzy pojawia.
Cytat Wszyscy chcą żeby im za darmo robić.... Może nowy dział charytatywny by się tu przydał? Jakbyś nie zauwazyl, to takie charytatywne tematy mają tagi [wolontariat]. Chyba wystarczajaca informacja, by nie wchodzic do takiego tematu jesli nie chce sie za darmo robic? Tagi uzupelniane są przez moderatorów. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:34 |