![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Mathias- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam pytanie i prośbę:
Ma ktoś może jakiś skrypt który będzie tworzył mi na serwerze we wskazanym miejscu plik .php z dowolną treścią? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Poczytaj o file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (PHP5) lub o fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (PHP4).
|
|
|
-Mathias- |
![]()
|
Goście ![]() |
Eh...
Wolałbym gotowy kod ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
na google ponoć takie imprezy...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl.php.net/manual/pl/function.fwrite.php
masz tutaj dość dobry przykład i na nim możesz się "wzorować" -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
-Mathias- |
![]()
|
Goście ![]() |
http://pl.php.net/manual/pl/function.fwrite.php masz tutaj dość dobry przykład i na nim możesz się "wzorować" Ale tutaj jest pokazane jak treść dawać do danego pliku, a ja chce tą treść dawać do pliku który powstanie. |
|
|
![]()
|
|
Wszystko pisze w każdym z podanych wyżej linków, nie dostaniesz na tym forum gotowca.
|
|
|
![]()
|
|
musisz sobie poskładać... w jednym jak utworzyć plik a w drugim jak coś do niego wsadzić...
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:18 |