![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze statystykami sobie poradziłem. Teraz mam problem z wyszukiwarką. Chciałbym, aby searchbox, który ma na każdej stronie odwoływał się zapytaniem dla search.php. Z kolei tamten miał funkcję include, która zaiera odpowiednio spreparowany adres wyników wyszukiwarko Googla. Jest w ogóle takie coś możliwe? Jak dotat nie wiem dlaczego dane z searchboxa nie dochodzą do search.php. Tzn. dochodzą w adresie strony, tylko search.php nie może odebrać ich. Podam kody.
Searchbox (zaincludowany w indexie) Search.php
Narazie chcę aby słowo kluczowe się wyświetlało, co by oznaczało, że dane docierają. Niestety wyświetla się biała strona. W adresie widać jednag zmienną. Nie wim jak to naprawić. EDIT: Teraz nawet nie ma zmiennych w URL'u ![]() EDIT #2: Zmieniłem na GET, w adresie jest zmienna, ale nadal widać białą stronę. Powina chociaż pokazywać się strona z błędem prawda? I dlaczego includy się nie wyświetlają? Ten post edytował pavobe 17.11.2007, 18:04:40 -------------------- pavobe.pl - pavobe's weblog
WPMedia.pl - blog o WordPress |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:58 |