![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem. Otóż chciałem zrobić na swojej stronie parę rzeczy tak, aby dane pobierały się z MySQL-a, wstawiłem odpowiedni kod PHP, a jednak nic się nie wyświetla. Wpisałem coś takiego:
CODE $connection = mysql_connect("host","user","hasło") or die ("Błąd!!!"); $db = mysql_select_db("baza",$connection) or die ("Błąd!!!"); $query1 = "SELECT rekord FROM tabela"; $result = mysql_query($query1) or die ("Błąd!!!"); mysql_fetch_array($result); mysql_close($connection); I nic się nie wyświetla... ![]() Czekam na pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stary podstawy jeszcze raz podstawy!
Chcesz wyświetlić rekordy z tabeli w taki sposób?
Prawie Ci wyszło! Jednak powinno być tak
Poza tym moim zdaniem jest to bardziej związane z php niż mysql, dlatego powinienieś założyć ten temat na przedszkolu, ale już za późno ;] Ten post edytował Danone 16.11.2007, 18:12:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można też
Kod $row = mysql_fetch_assoc($result)
-------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:36 |