![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich Webmasterowców.
Mam pewien problem, z którym nie daje rady, dlatego prosze Was o pomoc. Oto przykład, który napisałem. Link Niestety jest błąd, a dokładnie w tej linijce. Kod echo "<FORM METHOD='POST' ACTION=\"$_SERVER['PHP_SELF']\">"; Treść błędu: Cytat Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in /home/web/programmers/str/plik.php on line 15 Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz średnik na koncu 14 lini kodu?
-------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
Niektóre konfiguracje są na takie rzeczy "wrażliwe"
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:51 |