![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Ma ktos moze pojecie jakie sa stawki za dobry XHTML css kod od strony? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie wiem, czy nie lepiej podpiąć sie z tym pytaniem do http://forum.php.pl/index.php?showtopic=50301&hl=zarobki
Przenoszę chwilowo na Hypdepark -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
60-150zł
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnie trzy posty nie wnosiły nic do wątku. Wywaliłem.
Jakie są stawki? To zależy od: 1. samego projektu; 2. Ilosci podstron wymagających złożenia; 3. Różnorodności tychże podstron; 4. Zadń pobocznych takich jak wdrożenie czy uzupełnienie o jakieś wstawki JavaScript Jednym słowem (a dokładniej dwoma): to zależy. I nikt dokładniej Ci tego nie sprecyzuje jeśli i Ty tego nie zrobisz. Wszyscy deweloperzy podają cenę po obejrzeniu pojektu, czemu sądzisz, że my podamy ceny bez tego? Składałem wiele stron, ciąłem za baaardzo różne kwoty z czego każda była wyższa niż to co pisze ~Moli |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście że wszystko zalezy od wielkosci, zlozonosci projektu czy ilosci podstron. Podałem tak samo dokładne informacje, jak autor tematu w poście.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 19:54 |