![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu mi nie numeruje może ktoś pomóc mi
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co ma Tobie numerować? Nie ma żadnej pętli, zawsze $i=1;
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tym miejscu gdzie $i++ ma mi numerować każde powtórzenie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem $i++ ale u Ciebie nie ma powtórzeń bo nie ma pętli a jeżeli jest pętla a jej tu nie umieściłeś to wychodzi na to że w pętli za każdym razem deklarujesz $i=1; i dlatego masz tam ciągle 1, $i=1; musi być poza pętlą a $i++; w pętli.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
a w jaki sposób to można ponumerować :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy uzyc petli:
CODE <?php ini_set('allow_url_fopen', 'on'); $adres="http://xxxxxxxx"; $strona = file_get_contents($adres); $wzor ='(<!-- Date -->.*.<!-- hr noshade="true" size="1"/ -->)'; eregi($wzor, $strona, $news); $i=1; for($i;$i<10;i++) { $array = array( '<!-- Date -->' => '<data>', '<!-- Event -->' => '</data>', '<!-- Type -->' => '<opis>', '<!-- Odds -->' => '</opis><HC'.$i.'>' ); $newString .= strtr( $news[1], $array ); } echo $newString; ?> np to zrobi Ci 10 kolejnych numerów.. ale wszystko zalezy od tego co chcesz zapetlac |
|
|
![]()
|
|
Dzieki serdeczne
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:46 |