![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebowałem klasy do wyciągania kursów walut z NBP, znalazłem klasę napisaną przez @stanik_jr, ale nie wiem czemu nie działa mi pomimo usilnej walki ![]() 16.11.2007 - drobna poprawka
Wszystkie uwagi mile widziane ![]() Ten post edytował czachor 16.11.2007, 20:37:34 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze jakies zabezpieczenie typu try/catch i bedzie znosne
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm. Mógłby ktoś mi powiedzieć, czemu wyskakuje mi taki błąd?
Strict Standards: Only variables should be passed by reference in home/fwid/ftp/libs/currencyExchangeNBP.class.php on line 85 (linia 85 to tutaj 67). Wydaje mi się, że wszystko jest ok, ale coś jednak nie... -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 12.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm. Mógłby ktoś mi powiedzieć, czemu wyskakuje mi taki błąd? Strict Standards: Only variables should be passed by reference in home/fwid/ftp/libs/currencyExchangeNBP.class.php on line 85 (linia 85 to tutaj 67). Wydaje mi się, że wszystko jest ok, ale coś jednak nie... Zamień: $this->todayXMLFile = array_pop(array_filter($remoteDirInfo, array($this, 'searchB'))); Na: $aFilename = array_filter($remoteDirInfo, array($this, 'searchB')); $this->todayXMLFile = array_pop($aFilename); -------------------- pozdr.
Tomek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak do tego dorobić skrypcik który wyciągnie w jakiejś pętli wszystkie kursy ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak do tego dorobić skrypcik który wyciągnie w jakiejś pętli wszystkie kursy ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- glebowski.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej trzymać się nazewnictwa w jednym języku?
-------------------- Szukasz ekipy filmowej? Casting do filmu, teledysku, reklamy!
Profesjonalne tworzenie stron www. Sklepy internetowe, strony firmowe, portale internetowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:12 |