![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ,
mam taki formularz w którym wyświetla mi sie numer , użytkownik ma dopisać w formularzu pewne dane i wysłać spowrotem do bazy , jednocześnie ja uaktualniając o dpisane dane przy tym właśnie numerze i nie wiem jak przekazać tę wartość numer któa mi się wyświetla w formularzu ,bo inne dane z formularza przechodzą to część skryptu który wyświetla w formularzu numer z bazy SQL
wdzięczny za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 16 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz przez zmienną ukrytą, ale w podanym kodzie nie widzę znaczników formularza. Element <input type="hidden"> musi być zawarty pomiędzy <form></form> który odpowiada za przesyłanie danych.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znaczniki form są , i na początku i na końcu , formularza , jest on troche duży dlatego nie chciałem wklejać całego kodu
sama nazwa numer jest przesyłana , ale bez wartości , |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat echo "<input type=\"hidden\" name=\"numer\" value=\"".$wiersz.[numer]."\">"; zrób może tak: Cytat echo "<input type=\"hidden\" name=\"numer\" value=\"$wiersz[numer]\">"; Pomogło ![]() |
|
|
![]()
|
|
tak dziękuję bardzo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
No niestety musisz napisać jaśniej.
Zmienną możesz wyświetlić od momentu jej zainicjowania, czyli przypisannia jej jaiejś wartości. Wcześniej (w kodzie powyżej) nie można. Pozdrawiam ps. Dodaj jakiś temat, to same tagi to mało. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 08:33 |