![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem mam strone sklepu gdzie na głównej stornei jest określona liczba produktów wchodząc w dany produkt mamy opis zdjęcia i przycisk powrót. Powrót jest zrobiony w js
Problem sie pojawia gdy na pierwszej stronie gdy przeglądamy produkty skożystamy z sortowania np po ecnie malejąco albo rosnąco gdy dokonamy takeigo sortowania i wtedy wybierzemy dany produkt przycisk "powrót" nie działa. Strona jets góbiona i dopiero po odświerzeniu znowu sie ładuje. Przypuszczam że dzieje się tak przez formularz <form action=...> ale nie mam pojecia czemu tak się dzieje. Dzięki z góry za każde wskazówki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym onclick="history.go(-1)" już próbowałem i nie działa a z tym return false jest błąd i nie działą wogule.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:48 |