![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat The score for http://wykop.pl is 10 out of 65 Czyli Polskie web 2.0 jest kiepskie jednym słowem ![]() ![]() "Uses python?" Od kiedy python świadczy o web 2.0 ![]() "References Firefox?' hehe jeszcze gorzej ![]() Jak wspomnial normanos, glupota i tyle, nie ma się co tym przejmować ![]() ps. Śmieszne jest to, że gdy poda się ich adres do walidacji to wyskoczy: Cytat Do not taunt happy fun validator. hehe ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nie powiedziałem, że to jest głupota
![]() ![]() ![]() Cytat Od kiedy python świadczy o web 2.0 no stary... nie masz serwisu na django to nie jesteś dwazerowy ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie to nic innego, jak generator śmiechu
![]() ![]() Cytat no stary... nie masz serwisu na django to nie jesteś dwazerowy trzeba być "kul" aaa no tak, zapomniałem o nowych trendach ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:18 |