![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam rozwiazanie sumowanie pól inputów , znalazłem kilka rozwiązań ale nie umiem ich zastosować do mojej pętli , może macie jakiś pomysł?
jak teraz skonstruowac funkcje ObliczSume() by skrypt wpisywał mi wartość w pola g1[<? PRINT $q ?>] Proszę o pomoc i za wszelką dzięki -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do takich zadań używa się JavaScript!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale z tego co mi sie wydaje to jest zwykłe dodawanie wszystkich pól formularza
a mi nie o to chodzi. W moim pytaniu : - to 1 kwarta meczu koszykarskiego - to 2 kwarta meczu koszykarskiego i tak do 4 , i teraz chce by w polu wyniku ( ) zsumowało mi te pola kwart. Dla jedego meczu to własnie umiem sobie poradzić ale ja mam kilka spotkań w jednym formularzu. Moje pytanie dotyczy jak zrobić to w pętli by odpowiednie pola kwart odpowiadały odpowiednim wynikom. PS. Mam nadzieję że nie zamioeszałem zabardzo -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:40 |