![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-rosa- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam, mam problem z polaczniem sie z baza danych mysql poprzez PHP. sterowniki sa na swoim miejscu, czyli w folderze ect, plik php.ini jest skonfigurowany i rowniez zmienne srodowiskowe dodane. nie rozumie czemu mam ten problem. z gor dziekuj za pomoc. Moj OS to XP.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a pokaz jak sie laczysz za pomoca skryptu
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Could not find driver" - nie można znależć sterownika. Nie chodzi o to, że on nie działa tylko nie masz go zainstalowanego.
A może łączysz się przez pdo? Skorzystaj z PERL/PECL. Kod perl install pdo perl install pdo_mysql Tak mi się wydaje. Pozdrawiam ![]() -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:49 |