![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, nie miałem co robić dziś napisałem w css, html
http://moree.blo.pl/ szablonik :)proszę o cenę:) To jest mój drugi szablon na DIV css -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Jaki szablon? Ludzie... kilka prostokątów + ikonki linuxowe to już lay?
Co do kodu: - nie przechodzi walidacji HTML ("This page is not Valid (no Doctype found)!") - nie przechodzi walidacji CSS ("Nie znaleziono arkusza stylów") - przenieś style i funkcje JS do osobnego pliku - windows-1250 -> utf8 - style inline (<div style=" border:1px solid #DCDAC2; position: absolute; width: 1018px; height: 66px; z-index: 1; left: 111px; top: 18px" id="layer1">) - korzystanie z nbsp - +Home <br />++LInKI <br />++kontakt <br />++reklama <br /> - aż prosi się walnąć to jako listę - newsy w formie tabeli Ogólnie słabo. 2/10. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A co do kodu to nie sprawdzałem nawet walidacji html
a co do stylów css jest w indexie tak samo jak js kodowanie jak kodowanie w każdej chwili można zmienić s tym nbsp jest prościej ![]() a co do home <br /> ... przykładowo dałem żeby coś było ![]() ale dziek za info :] -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja rada na przyszłość, nie chwal się deklaracją DOCTYPE XHTML 1.0 strict - bo to nie nadaje się nawet na HTML 4.01 strict! Powiedz mi, kto teraz używa ramek? Menu robi się na listach a nie łamiąc linie br.
Dużo nauki jeszcze... Powodzenia. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:36 |