![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Eldari- |
![]()
|
Goście ![]() |
No więc tak jeden kolega przekazał mi swoje forum. Chciałem zmienić domenę. No to weszłem do panelu administracyjnego i wpisałem nową. Teraz nie mogę wogole wejsc na te strone!!!!!!!! A gdy wchodze na stary adres to nie moge sie zalogowac wyświetla mi się takie coś:
phpBB by Przemo : Critical Error Could not connect to the database. Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: TAK) PROSZę POMOCY ![]()
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Po pierwsze weź słownik ortograficzny zanim się weźmiesz za php.
Ten error oznacza, że nie wybrano bazy. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
-ELDARI- |
![]()
|
Goście ![]() |
tylko ze teraz nic nie moge zrobic!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ze teraz nic nie moge zrobic!!! Nie krzycz. Możesz coś zrobić. 1) Wejdź do bazy danych przez menedżera, wybierz bazę danych z phpBB i zmień w tabeli phpBB_config (prefiks phpBB moze byc inny) pole o nazwie server_name i drugie o nazwie cookie_domain na swoją domenę (np mojanazwa.pl, nie wpisuj zadnych katalogów ani subdomen). 2) sprawdz, czy plik config.php znajdujący się w głównym katalogu forum ma dobre wpisy Ten post edytował Darti 10.11.2007, 10:51:28 -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
-ELDARI- |
![]()
|
Goście ![]() |
tak tylko ze ja nie moge sie wogule zalogowac nie wiem dlaczego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to dzwoń do kumpla i pytaj jakie ustawił login i hasło do hostingu
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
-ELDARI- |
![]()
|
Goście ![]() |
a gdzie mam wejsc do tego hostingu??
|
|
|
![]()
|
|
a jaka to jest domena ?
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:37 |