![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem słaby z JS wiec mam pytanko:
Niektóre z serwisów mają blokują wywołanie własnej strony w ramce. Jest tak np z allegro. Za pomocą tego kodu: zostaje załadowana strona bez pozostałych ramek. Czy da się to w jakiś sposób ominąć lub zblokować ![]() Prosze o pomoc ![]() -------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz wyłączyć JS w przeglądarce
![]() Kod <iframe height="300" width="300" src="http://allegro.pl"></iframe> innej opcji nie widze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grzeee jezeli autor strony nie chce by wstawiac jego strone w ramki, to nawet jak sie da (nie sadze), powinienes to uszanowac
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grzeee jezeli autor strony nie chce by wstawiac jego strone w ramki, to nawet jak sie da (nie sadze), powinienes to uszanowac To jest tylko przyklad, nie zamierzam używać allegro w ramce. Aby była jasność to mam serwis aliasów i to uzytkownicy sa odpowiedzialni za to co umieszczaja pod tym aliasem. I czasami zdaza sie ze uzywaja identycznego skryptu. Za pomocą js można wiele zdzialac ale czy to sie da zablokowac ? -------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:40 |