![]() |
![]() |
-natomiast- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Raczkuję dopiero w temacie php i mam taki problem. Mam formularz w który wpisuję kilka wartości. Wartości te zapisuje do pliku .txt. To juz mam ![]() ![]() Drukarka Pole_Formularza Stan Hp ? 2 Przycisk ZAPISZ Chodzi przede wszystkim o ustawienie wartości wczytanych z pliku txt jako domyślnych wartości w polach formularza. Dziękuję za wszelaką pomoc ![]() Arek
Powód edycji: dodalem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane z palca EDIT: Oczywiście plik "baza.txt" musi mieć prawa do zapisu Ten post edytował b_chmura 9.11.2007, 17:29:34 |
|
|
-natomiast- |
![]()
|
Goście ![]() |
No nie do końca o to chodzi.
Myślałem raczej o czymś takim: 1. Otwieram Stronę w przeglądarce. 2. W pole textarea wpisuję np. 1, w textarea1 wpisuję 2 itd... 3. Robie zapis do pliku txt. 4. Zamykam przeglądarke. 5. Otwieram ponownie przeglądarke i w polu textarea mam już wpisane 1, w polu textarea1 mam wpisane 2 itd....(jako wartości pobrane z pliku) 6. Zmieniam wartość w textarea z 1 na 5 7. Zapisuję do pliku txt. 8. Otwieram ponownie przeglądarke i w polu textarea mam już wpisane 5, w polu textarea1 mam wpisane 2 itd.... Pzdr ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Także pisane z palca mogą sie pojawić literówki mam nadzieje ze o to chodzi |
|
|
-natomiast- |
![]()
|
Goście ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole Z chęcią, ale czy da to się zrobić z konta gościa? Pzr Arek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Masz rację. Przepraszam - mój błąd : )
Na przyszłosć jednak pamiętaj o obowiązujących zasadach. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-natomiast- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki b_chmura dokładnie o coś takiego chodziło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |