![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym, aby na stronie wyświetlało się ile dany użytkownik jest już na stronie, ale nie wiem jak to zrobić, kiedyś widziałem takie coś w php-fusion... :help:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie chodzi mi o to kto jest on-line tylko chodzi o to ILE CZASU ktoś jest na stronie... taki licznik w sekundach 1,2,3,4...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz licznik ktory bedzie caly czas lecial to musialbys uzyc javascriptu chyba, nie wiem dokladnie. Ale mozesz zrobic zeby przy kazdym odswiezeniu strony sie aktualizowalo. Jak ktos wchodzi na strone to daj jakas sesje i zapisz w niej aktualna date i godzine. Potem tylko porownuj aktualna date z data sesji i wyswietl wynik na stronie.
|
|
|
![]()
|
|
Buszując po sieci odnalazłem taką stronę:
http://www.eros.nazwa.pl/skryptodliczanieczasu.php Jest tam dokładnie to o co mi chodziło ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie będzie krócej i przejrzyściej
w zależności jaką wartość podamy między <a id="jakies_id"></a> od niej zacznie sie odliczanie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:31 |