![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem (jakiś czas temu) opartą o mysql stronę mojej klasy z gimanzjum
--zmoderowane-- Tylko grafika trochę skopana ale będzie lepiej, proszę o krytykę i sugestię. Pozdrawiam Ten post edytował Cysiaczek 9.11.2007, 22:08:30
Powód edycji: moderacja potencjalnie niebezpiecznej treści
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po wejściu na strone stwierdziłem że nie jest zabezpieczona przed xss dzięki czemu do komentarza można wkleić kod skryptu który się wykona. przykład już ktoś pokazał wklejając kod java script który wyskakuje po wejsciu na strone.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SQL INJECTION - poczytaj o tym na googlu
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona strasznie kiepska, jakies 10 lat temu sie takie robilo, dzis zanim cos zrobisz looknij sobie jakies strony z designem.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ty... wkurzyłem się i to strasznie tym komunikatem
![]() @edit: przez twoją pieprzoną stronę mi się pobieranie przerwało. Ten post edytował in5ane 9.11.2007, 18:59:07 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zamykam - ja też musiaem przerwać pobieranie.
Jak autor usunie (i poinformuje o tym moderatorów) "niekoleżeński" kod na poddawanej ocenie stronie, to temat otworzę Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:37 |