![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Nawiązując do tematu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=77...mp;#entry399099 Myślę że już minęło wystarczająco dużo czasu by wykrystalizowała się jakaś wspólna wizja PHP.pl - czy można by otrzymać jakieś informacje na ten temat? Ps. Możliwe że już gdzieś o tym pisaliście, patrzyłem tyklo na wortalu a ostatnio na forum nie mam czasu bywać - niestety - także proszę o wyrozumiałość (ewentualnie linki ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez bym z checia poczytal
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No chłopaki róbcie coś o kilku miesięcy tak naprawdę niewiele sie dzieje. To jest naprawdę dobry portal i szkoda by było to zepsuć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O... ja też bym poczytał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobrze, że jest planeta to przynajmniej się coś dzieje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale to "coś" to moim zdanie trochę za mało, nie krytykuję jednak nikogo, rozumiem że ciężko jest się czasem zmusić do robienia czegoś nieodpłatnie, bezprofitowo, aczkolwiek jeżeli zgłaszam się na jakieś stanowisko to powinienem mieć odpowiedni program działania (i taki przedstawiliście) i po otrzymaniu odpowiednich mandatów zacząć go realizować, powodzenia
p.s. myślę że na wsparcie innych uzytkowników możecie liczyć, moje też, więc działajcie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wiecie zwykłą grzecznością jest odpowiadanie na zadane pytania ....
czy Zarząd ma zakaz zaglądania na Hydepark ![]() czas leci .... a tiu cisza ... może ponowić wybory skoro tez zarząd ma w głębokim poważaniu proste pytania userów ... jestem mocno zirytowany taka sytuacja .... bo my jesteśmy tam gdzie oni a oni tam gdzie stało kiedy stare zarządzisko ... hahaha ruchy ludzie .... Etykieta ZARZĄD zobowiązuje - nie koniecznie do ignorancji :-) Ten post edytował itsme 11.11.2007, 15:02:20 -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiecie co ja myślę? Że to rzeczywistość spotkała nasz nowy zarząd.
Łatwo mówić, łatwo planować coś, ale właśnie rzeczywistość weryfikuje to wszystko. Problemy z komunikacją wewnętrzną, chęć do informowania pozostałych osób o swoich działaniach. A może jest nawet tak, jak było wcześniej: że każdy członek Zarządu ma swoje momenty, kiedy działa. Często jednak napotyka problemy, które ciężko przezwyciężyć i sobie po prostu odpuszcza. Pamiętajcie, że kolejną barierą jest też to, że te osoby w ogóle się nie znają... -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
no ale 60 dni to az nadto aby ustalić jedna linie ...
60 dni to bardzo duzo czasu aby sie dotrzeć .... tak jak mówiłem wcześniej czas na efekty ... ![]() Brak im poganiacza hahahah -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle się mówiło o 100 dniach rządzenia Marcinkiewicza.. i faktycznie, coś tam zrobił
![]() A tu 60 dni minęło (jak już itsme wspomniał) a nie ma NIC ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale dostawal kilkanascie tysiecy zl miesiecznie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Roadmap już dawno został stworzony. Nie mam pojęcia dlaczego nikt go jeszcze nie zamieścił. W temacie roadmapu zaapelowałem o jego publikacje.
Pozdrawiam. -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to dalej czekamy
![]() Ten post edytował NuLL 11.11.2007, 16:12:03 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Roadmap już dawno został stworzony. Nie mam pojęcia dlaczego nikt go jeszcze nie zamieścił. W temacie roadmapu zaapelowałem o jego publikacje. Pozdrawiam. ja bym si enie przyznawal do tego ze nie umiecie sie dogadac miedzy soba :-) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może teraz by go tak pokazać ? No bo w końcu jest w zarządzie 5 osób i ktoś mógł by sie podzielić jakąś informacją.
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
@Sh4dow: Ale po co?
![]() ![]() ![]() @itsme: Otóż to ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja wiem, bo ja jestem taki wróżek
![]() ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Na forum jest taki fajny feature ktory pokazuje osoby ktora sa obecna na forum, lub czytaja dany watek. A mowiac to czesc Zarzadu juz tu widzialem. Pozatym czemu Athlan tego nie zrobil ?
![]() Cytat Brak im poganiacza hahahah ![]() ![]() Ten post edytował NuLL 11.11.2007, 18:43:38 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie...
@Athlan, to dlaczego go nie opublikujesz? -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Moze go nie ma ?
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:03 |