![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kod w JS. W duzym skrócie:
Kod <html> <script type="text/javascript"> function update(a, b) { .... blablabla() } function blablabla() { .... } </script> <body onload="update('a', 'b')"> <script type="text/javascript"> document.write('<form action="" name="form" id="form"'); document.write('<input type="text" name="a_form" value="" />'); document.write('<input type="text" name="b_form" value="" />'); document.write('<input type="button" name="submit" value="Sprawdź" onClick="update(this.form.a_form.value, this.form.b_form.value)" />'); document.write('</form>'); document.close(); </script> </body> Funkcja update(a, ![]() Kod update() is not defined (charts.html line 1) onclick(click clientX=0, clientY=0) Kombinowałem żeby przenieść <form></form> poza JS tj. do czystego HTML pomiedzy </script> a </body> ale wtedy już wogóle formularza nie wyświetla. PS. Teraz zauważyłem że w źródle strony wogole nie ma nic co w pliku pojawia się poza <script></script>, nawet <body onload="update('a','b')"> ktore jest wykonywane. Nie rozumiem o co chodzi ![]() edit: chcialbym prosic admina o przeniesienie postu do dzialu o Javascripcie, bo do AJAXa chyba nie do konca jednak pasuje ![]() Ten post edytował Dinth 7.11.2007, 08:16:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:38 |