![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki plik http://partnertools.zlotemysli.pl/?c=ebook...&t=bestweek Potrzebuję z tego wyświetlić dane <ebooks> <ebook idref="453"> <category idref="5"/> <author>Piotr Majewski</author> <title>CzasNaE-Biznes</title> <shortdescription>Poznaj sprawdzone i skuteczne metody zarabiania w Internecie, spisane na 652 stronach przez Piotra Majewskiego - specjalistę od marketingu internetowego</shortdescription> <description>Poznaj sprawdzone i skuteczne metody zarabiania w Internecie, spisane na 652 stronach przez Piotra Majewskiego - znanego specjalistę od marketingu internetowego</description> <price>37</price> <printed_price>0</printed_price> <targetprice>0</targetprice> <pricestep>0</pricestep> <isbn>978-83-7521-336-2</isbn> <pages>652</pages> <status>3</status> <domain>czasnae-biznes.zlotemysli.pl</domain> <printed_version>0</printed_version> <covers> <cover type="3d_small">/materialy_promocyjne/ebooki/453/czasnae-biznes-3dcover-maly.gif</cover> <cover type="3d">/materialy_promocyjne/ebooki/453/czasnae-biznes-3dcover.gif</cover> <cover type="2d_small">/materialy_promocyjne/ebooki/453/czasnae-biznes-2dcover-maly.jpg</cover> <cover type="2d">/materialy_promocyjne/ebooki/453/czasnae-biznes-2dcover.jpg</cover> </covers> </ebook> Aby wygladało tak: ![]() ![]() Jeżeli masz podawać link do czegokolwiek to nie pisz wcale. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już chyba szczyt lenistwa, linków nie podawac ... blehhh..
Przykład z manuala, biblioteka simplexml. Przykład nie jest podany w całości, mam nadzieje że dasz rade reszte doczytać w manualu ( głównie strukture xml ). <?php include 'example.php'; $xml = new SimpleXMLElement($xmlstr); echo $xml->movie[0]->plot; // "So this language. It's like..." ?> -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dla leniwych odsyłam do algorytmy.pl -> tylko nie mów, że za drogo, bo za lenistwo trzeba płacić - za darmo to tylko w Erze
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem już to tyle razy ze obraz mam już odbity w oczach, a i tak nie wiem o co w tym chodzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 17:09 |