![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Od 3 dni męczę się z pewnym skryptem, który możecie zobaczyć na stronie www.jejciu.pl Otóż w panelu administracyjnym skryptu dodaje jakiś filmik, wszystko pięknie, Wypełniam pole do zatwierdzenia, jest ok. gdy jednak wchodzę na stronę główną okazuje się, ze mimo tego, że dodałem screen, nie wyświetla się on. Metodą prób i błędów odkryłem, że aby screen był wyświetlany miniaturka musi mieć ustawiony chmod 777. Domyślnie miniaturki zapisywane są na serwerze z chmodem 600. Co zrobić, aby automatycznie był im nadawany chmod np 777.
PS. Zmieniłem chmod folderu z miniaturkami. Nie pomogło. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a takie cos nie dziala?:
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, teraz tylko jeszcze powiedz, gdzie mam to wkleić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do pliku w którym jest kod odpowiedzialny za wrzucenie pliku na serwer.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:34 |