![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
jak w temacie - szukam dysku zewnętrznego. Postawiłem sobie włąsciwie jedno wymaganie - ma być zasilany z USB lub/i/oraz FireWire, chodzi o to by wszystko odbywało się przy udziale jednego przewodu. A pozostałe....jak największy, jak najszybszy i najbezpieczniejszy w kwesti utraty danych i użytkowania (uszkodzenia mechaniczne), czyli standardowo ![]() Podoba mi się ograniczenie dostępu przez czytnik linii papilarnych, ale parametry nieciekawe http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C5710120 Jest jeszcze kwestia zakupienia dysku i obudowy oddzielnie, ale jeszcze nie czytałem na ten temat. Czy może ktoś polecić jakiś konkretny sprzęt lub coś doradzić ? Pozdrawiam -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
4200 obr - napewno nie taki - to pierwsza wskazowka - bo to wydajnosciowa porazka ( mam takie gowno w laptopie ).
Moze WD Passport ? Znam pare osob ktore uzywaja i nie narzekaja ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:08 |