![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Skąd: WWA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem. Otóż chciałem w swoim skrypcie dać coś takiego, że przy pisaniu np. artykułu gdy wpiszę kod <dzielnastrony> przy wyświetlaniu tworzy mi stronicowanie (na jednej stronie to co przed <dzielnastrony> a na drugiej to co za nim). Chciałbym też aby skrypt obsługiwał też kilka wystąpieć <dzielnastrony> (stworzy wtedy kilka podstron). Zupełnie nie wiem jak się zabrać do tego, więc proszę o pomoc. -------------------- Krzysztof Zalewski :: blog
---------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proste jak drut
![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 5 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chciałbyś przez coś takiego to można by to zrobić tak:
Pisane z palca. Jak przekazujesz GETem nr strony to prawdziwy ( licz od 1, a nie od 0 ). Ten post edytował byqu 4.11.2007, 16:27:36 -------------------- Pozdrawiam,
Łukasz "Rutek" Rutkowski Eazu.pl, WebDay.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Skąd: WWA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki, zaraz będę próbował.
Zupełnie zapomniałem, że można ten tekst podzielić funkcją explode ![]() -------------------- Krzysztof Zalewski :: blog
---------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:51 |