![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak nie dział to proszę o przeniesienie. Odpowiedzi szukałem na tym forum jak i na wielu innych i ciągle znam rozwiązania. Próbuje przenieść forum z serwera yoyo.pl na boo.pl Pliki przeniosłem, wyeksportowaną bazę z yoyo.pl wkleiłem do bazy z boo.pl Po wejściu na forum mam znaki zapytania. Konfiguracja, którą znalazłem w PMA na yoyo.pl: Wersja klienta MySQL: 5.0.45 character set client utf8 character set connection utf8 character set database utf8 character set filesystem binary character set results utf8 character set server utf8 character set system utf8 character sets dir /usr/share/mysql/charsets/ collation connection utf8_unicode_ci (Wartość globalna) utf8_general_ci collation database utf8_general_ci collation server utf8_general_ci Konfiguracja, którą znalazłem w PMA na boo.pl: Wersja klienta MySQL: 5.0.24a character set client utf8 (Wartość globalna) latin2 character set connection utf8 (Wartość globalna) latin2 character set database utf8 (Wartość globalna) latin2 character set results utf8 (Wartość globalna) latin2 character set server latin2 character set system utf8 character sets dir /usr/share/mysql/charsets/ collation connection utf8_unicode_ci (Wartość globalna) latin2_general_ci collation database utf8_general_ci (Wartość globalna) latin2_general_ci collation server latin2_general_ci Co powinienem zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Pomogłby ktoś? Liczę na wskazówki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2005 Skąd: Białowieża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm... przenosiłeś to phpMyAdminem? W dumpie sql wrzuć na początku
lub
(nie dam rady myśleć, w którą stronę ![]() Ewentualnie pobaw się w konwersję utf<->iso operując na tym dumpie... Ten post edytował rolnix 4.11.2007, 16:46:57 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:57 |