![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. W jakim programie (i jak) można zrobić takie zdjęcia?
Chodzi mi o kolorki... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz podać przykład bo u mnie ostatnio ciężko z jasnowidzeniem ;-P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem.....
Coś mi je wykasowało (pewnie picasa:/ ) ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2007 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeci obrazek: saturacja zwiększona na maksa. Program - dowolny
![]() Pozdrawiam -------------------- http://cosi.com.pl
<? $kate or die ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 7 Dołączył: 30.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sporo efektów masz w IrfanView (mały, lekki i prosty program), w photoshopie jest jeszcze więcej
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj się pobawić w photoshopie suwaczkami Color Balance. Image->Adjustment->Color Balance albo Ctrl+B
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki jak do czegoś dojdę to opowiem historię
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj tutoriale gimp - masz kilka fajnych przykładów zabawy z zdjęciami i nie tylko. Sam kiedyś korzystałem i nawet mi wychodziło ;-)
a tu przykład konkretny: przykład Ten post edytował athabus 4.11.2007, 14:25:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google Picasa... ostatnio zobaczylem ten soft i bardzo mi sie spodobał...
ogolnie korzystam z Photoshopa, gdzie jest wszystko, ale jesli zalezy Ci na prostym i szybkim wykonaniu bardzo dobrego efektu to polecam... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie koniecznie wynik efektow PSa czy innego programu, a technika zwana HDR.
http://pl.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:56 |