![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka all!!mam taki problem bo mam taki skrytp jaK NIZEJ I MI NIEDZIALA NIEWYSWIETLA MI MI TEGO CO CHCE Z BAZY A WIEC
uruchamia to tak wszytko
pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi i pomoc przy rozwiazaniu problemu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jeszcze nam zaszyfrujesz ten kod php?
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem jak kolego i zreszta po co mialbym to robic niewiem do czego pijesz zreszta z ty m szyfrowaniem
![]() pozatym jednak to dziala elegancko dodalem tylko cudzyslowy bo niebylo u mnie w pliku tak jak tu w kodzie takze nawety niepotrzebnie zacyznalem temat znaczy potrzebnie bo piszac go jeszcze niewyswietlalo pozdrawiam wszystkich i dzieki za odpowiedzi Ten post edytował martino277 4.11.2007, 13:03:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 13 Dołączył: 16.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 1:
Kod pokazales fatalnie... Po 2: Uzyj mysql_escape_string" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual lub mysql_real_escape_string" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual bo nadejdzie taki dzien kiedy ktos dobierze Ci sie do bazy. Po 3: W zapytaniu masz warunek w cudzyslowie a jak masz id liczbowe (przydzielane np przez AUTO_INCREMENT) to usun cudzyslow bo to z tego powodu moze nie dzialac jak tego oczekujesz. Ten post edytował PiXel2.0 4.11.2007, 13:10:13 |
|
|
![]()
|
|
zebym wiedzial jak to uzyc to bym uzyl a tak niewiem niestety jeszcze a za pokazanie kodu sory wkleilem go normalanie jakos dziwnie sie pokazuje niewiem dlaczego pozatym z tym cudzyslowem dziala elegancko niebede usuwal bo cos usune innego niz trzeba
![]() Ten post edytował martino277 4.11.2007, 13:19:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 22:12 |