![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co robie zle
![]() che zeby po kliknieciu w link do tabeli dodwal sie nowy wiersz- max 20wierszy. mam taki oto kod w funkcji click()
tylko cos nie dziala -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec logiczne ze nie dziala, ja proponuje na forum duzymi literami napisac: JAVASCRIPT DZIALA PO STRONIE KLIENTA PHP DZIALA PO STRONIE SERWERA bo to jest podstawa podstawa podstawa ![]() pozdrawiam Ten post edytował my salsa 4.11.2007, 12:46:48 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 10 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nie wiem o Javascipcie ale sadze ze problem lezy w tym, ze odwolujac sie w
ten sposob do funkcji przegladarka interpretuje to jaka funkcje JS. z rzeczy raczej kosmetycznych moglbys pozamykac te <p> i na poczatku funkcji masz niepotrzebna deklaracje $i=1 skoro pozniej w petli for deklarujesz ze $i=0 a wogole to witam wszystkich, to moj pierwszy post ![]() edit: widze ze w miedzyczasie juz ktos mnie uprzedzil ![]() Ten post edytował fleshgrinder 4.11.2007, 13:01:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jak spowodowac zeby po kliknieciu spowodowac ze $i uzyska wartosc +1 ?
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.php?i=1
ale to bez sensu to co chcesz uzyskac, musisz zrobic w javascript -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 10 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jak spowodowac zeby po kliknieciu spowodowac ze $i uzyska wartosc +1 ? mozesz np.zdefiniowac ja poza cialem funkcji i podawac jako argument, pozniej w funkcji dodajesz do niej 1 w deklaracji w forze
|
|
|
![]()
|
|
nie moge wartosci przekazywac za pomoca get.
a js nie znam zeby sobie taka funcke naskrobac :/ -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
no to innej mozliwosci nie ma
jak znasz chociaz troche php to poradzisz sobie z napisaniem funkcji JS, google... Ten post edytował my salsa 4.11.2007, 13:26:27 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:49 |