![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkrutce (najpuźniej luty) zostanie otwarty nowy portal młodzierzowy.
Obecnie poszukujemy :arrow: dobrego programiste php :arrow: programiste javy co w zamian?? hmm do dogadania się. Proszę o kontakt pod gg: 2434645 Jak są pytania pisać tutaj lub na gg. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh co miesiac powstaje sajt typu "portal mlodziezowy". moglibyscie zrobic cos bardziej orginalnego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mogę ci powiedziedź zbyt wiele. odezwij się na gg powiem ci co nieco i mam nadzieje, że zmienisz zdanie.
Serwis będzie inny niż wszystkie. Nie powiem wszystkiego. Osobom zainteresowanym mogę uchylić rąbka tajemnicy ale nie za dóżo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja jestem ciekawy...
mozna wiecej informacji? - tutaj! -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
wolałbym nie.
Odezwij się na gg: 2434645 powiem ci kilka żeczy. tutaj powiem tylko, że to nie będzie kolejny bubel jakich wiele. Mamy już inwestora i patrona medjalnego a redakcja liczy ok 30 osób. Więcej nie powiem na forum na temat serwisu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiac takie buble ortograficzne w ogloszeniu, myslisz ze ktos wezmie cie powaznie ?
-------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]()
|
|
ten temat mnie już męczy. Jestem dyslektykiem. A nie sprawdzam błędów bo strasznie czas mnie goni. Możemy otym pogadać ale błagam nie w tym poście by modki nie pozamykaly za OT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po dokladniejszym rozmowie z tym ziomkiem "dzie jest nemo"
![]() |
|
|
![]()
|
|
temat nadal aktualny.
Ponadto poszukujemy redaktorów działów temtycznych: sport, gry, stare gry, divX, muza, film, komóry, gry online, komputery, fantasy, ponadto jeśli prowadzisz jakiś wortal tematyczny, który mógłby się znaleść w portalu także proszę o kontakt. Na początek dajemy 50mb, mysql no limit i kilka innych pierdółek. Szczegóły na gg: 2434645 Wszystko można dogadać więc jeśli 50mb to mało proszę pisać mimo to. Wciąż poszukiwani progrmiści php oraz java |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw tego orta... Jesteś już uświadomiony więc tereaz co najwyżej możesz zasłaniać sie sklerozą
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat temat nadal aktualny.
Ponadto poszukujemy redaktorów działów temtycznych: sport, gry, stare gry, divX, muza, film, komóry, gry online, komputery, fantasy, ponadto jeśli prowadzisz jakiś wortal tematyczny, który mógłby się znaleść w portalu także proszę o kontakt. Na początek dajemy 50mb, mysql no limit i kilka innych pierdółek. Szczegóły na gg: 2434645 Wszystko można dogadać więc jeśli 50mb to mało proszę pisać mimo to. Wciąż poszukiwani progrmiści php oraz java Brzmi jak DVA. Więc nie jest to zupełnie taka nowość. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
nie mówiłem że nowość. Będzie to coś innego niż to co było do tej pory. GrayHata przekonałem. Może i was przekonam. Czekam na kontakt.
|
|
|
![]()
|
|
temat wciąż jest bardzo aktywny. Poszukuję programistów do współpracy przy systemie portalowym.
Szczegóły systemu oraz co w zamian na gg: 2434645 jak są pytania proszę pisać tutaj. Sprawa bardzo pilna proszę nie pisać, że np. "mogę słóżyć radą". Już sporo osób tak się zgłosiło. Potrzebne są osoby co wezmą na siebie ciężar napisania scryptów. -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
www.mlodzi.pl już wkrutce |
|
|
![]()
|
|
Nasz główny programista musiał tymczasowo zawiesić współprace (poważne problemy w szkole i w domu).
Dlatego oferuję stanowisko głównego programisty głównego systemu portalu młodzierzowego. Co mogę zaoferować? Reklama ![]() Więcej szczegułów na priva. Jak sa pytania to tutaj. -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
|
|
![]()
|
|
chciałem oznajmić wszem i wobec, że portal rozkręca się coraz bardziej.
Serwis będzie funkcjonował pod domeną www.mlodzi.pl Wciąż wiele stanowisk czeka na osobe, która by je przygarneła ![]() Proszę się zgłaszać. -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co tu dalej mówić, ta rozmowa zamienia się w monolog. Strasznie nudzi niemożna tego napisać raz a solidnie a nie co chwile dodawać tu słówko tam słówko itd poprostu czekaj aż ktoś sie zgłosi a nie błagasz ludzi.
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
OT spójż na daty tych postów?? Występują pomiędzy nimi różnice (tak dla twojej informacji) a pisałem jeden pod drógim a nie edytowałem jeden by topik wypłyną.
Wiem, że kilka dni to nie dóża różnica czasu ale sytuacja się zmienia dynamicznie i musiałem poinformować zainteresowanych o sprawie. Koniec OT i proszę więcej nie dyskutować w tym topiku nie na temat -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:53 |